Contra la repressió al moviment #15M

A Pirates de Catalunya funcionem mitjançant democràcia directa, a tots els nivells. Un pirata ens va demanar consultar el que va ser la Idea #130: Contra la repressió al moviment 15M. El resultat: 43 vots a favor, 3 neutrals i 2 en contra.

Per tant, Pirates de Catalunya ha subscrit el manifest Contra el procés repressiu al moviment 15M.

Us convidem a presentar les vostres propostes al Sistema de Participació Ciutadana per a què siguin votades per tots els afiliats.

2 respostes a “Contra la repressió al moviment #15M”

 1. Krme Freixa on

  M’agradaría que fessiu servir llenguatje inclusiu, no perquè sigui politicament correcte, si no perquè les vostres actituds siguin les de fomentar i lluitar per la equitat ( es a dir, la igualtat i la paritat) sense aquest valor la Democràcia no es real.
  Perquè ja sabeu que sense les dones feministes la revolució no serà possible.
  gràcies

  Respon
 2. Madieta on

  Això del llenguatge inclusiu… m’agradaria que abans de fer-ho és votés com totes les altres propostes. A mi personalment em posa molt nerviosa: com a dona, mai a la vida m’he sentit exclosa quan algú s’ha referit a “tots nosaltres”, i en canvi em destrossa els nervis llegir un text ple de “tots i totes”, ja no diguem “tot@s” o “totxs” o el pitjor que he llegit fins ara “juntxs podemxs”. Crec que la equitat, igualtat i paritat es poden demostrar de moltes altres maneres. És una opinió.

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)