Darrer butlletí de l’any 2018, resultat de votacions i feina pel 2019: participa a la llista de les europees!

Hola pirata,

Avui finalitza l’any 2018. Un any on cadascuna de les persones que formem Pirates hem sumat les nostres forces i hem fet assolit molts objectius. I aquest 2019 continuarem endavant, assolint-ne de nous.

Des de les coordinadores Administrativa i General volem agrair-te tot l’esforç, sense importar que fos petit o gran, la teva presència i la teva participació i, òbviament, desitjar-te que el teu 2019 estigui ple de victòries i anhels complits.

ATM ens amenaça per la campanya T-Mobilitat

Els col·lectius que vam crear el web t-mobilitat.info hem rebut amenaces en forma burofaxos i correus electrònics per part dels serveis jurídics de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), en els quals ens acusen de suplantació de la seva identitat i de difondre continguts difamatoris, i exigeixen que tanquem el citat web, així com també el compte de tuiter @tmobilitatinfo. S’escuden en temes de propietat intel·lectual per silenciar informació d’interès públic sobre la T-Mobilitat que l’Administració no està oferint.

Llegeix més a la nostra publicació al bloc.

Salpem cap al Parlament Europeu: apunta’t per formar part de la llista

Com ja saps juntament amb les eleccions municipals del 26 de maig es desenvoluparan les eleccions al Parlament Europeu.   Així, avui obrim el procés de primàries per formar la llista del partit. Seguint el model iniciat l’any 2015 i repetit amb éxit l’any 2017, procedim a fer un procés de primàries amb una votació amb dues preguntes: una per qui encapçali la llista i una altra per ordenar la llista estatal (els primers quatre llocs després del número 1, és a dir, del 2 al 5).

Trobaràs tota la informació en aquest pad que descriu el procediment i calendari de les primàries.

T’animen a participar en la llista, tant com amb candidatura a les primàries com per omplir la llista completant aquest formulari.

Tens fins el 17 de gener a les 23.59 per fer-ho! Tingues en compte que formar part de la llista electoral de les eleccions europees és incompatible amb ser candidat en qualsevol llista electoral a les eleccions municipals.

Si vols implicar-te en la campanya, tant vulguis formar part de la llista com no, pots fer-ho entrant al subfòrum dedicat a les europees a la nostra eina Debat. Pots identificar-te amb les teves credencials del Sistema de Participació. Si tens cap problema, contacta’ns a partit@pirates.cat. I si t’agrada treballar amb llistes de correu, un cop hagis creat el teu compte, podràs subscriure’t al mateix seguint aquestes instruccions per fer-lo funcionar com llista de correu (disponible com europees@llistes.pirates.cat).

Finalment, ja saps que per fer tot això possible calen calerons, tant per campanyes com pel funcionament ordinari del partit. Pots fer-ne una avui mateix entrant aquí. Com a novetat, el partit ara accepta donacions pels següents sistemes:

  • Targeta de crèdit i de dèbit
  • Paypal
  • Bitcoin
  • Transferència bancària

Recorda que les donacions que facis avui et desgravaran en la declaració de la renda per 2018. Aprofita aquestes últimes hores!

Resultat de la votació per decidir el rumb a L’Hospitalet de Llobregat

Cap de les opcions presentades ha obtingut la majoria de 2/3 necessària. Per tant, la militància de la territorial de L’Hospitalet tindrà llibertat d’acció, sempre d’acord a l’ideari pirata, i sense detriment de qualsevol possible coordinació de l’assemblea local com a moviment polític a L’Hospitalet.

Detall del resultat al Sistema de Participació del partit.

Resultat de la votació per donar suport i unir-se al moviment Extinction Rebellion

El resultat ha estat favorable a donar suport i unir-nos al moviment Extinction Rebellion. Per tant, ja hem donat les primeres passes i ens hem posat en contacte amb l’organització, tant a escala internacional com estatal, i en farem difusió. Aviat t’informarem de les diferents accions que prendrem com partit. Pots llegir més al web oficial de la campanya.

Detall del resultat al Sistema de Participació del partit.

European Pirates Meeting a Luxemburg (8-9 de febrer del 2019)

Els dies 8 i 9 de febrer se celebrarà una trobada d’European Pirates per a anunciar quin serà el programa europeu comú pirata després de les votacions dels partits membres d’European Pirates. Nosaltres en som membres fundadors i artífexs del CEEP en bona mesura, aportant-hi qüestions com el dret d’autodeterminació dels pobles i organitzant trobades de treball com la de Barcelona d’aquest any.

Si vols més informació, escriu-nos a partit@pirates.cat.

Salut, rom i un gran 2019,
Pirates de Catalunya

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)