Eleccions 25N: Molta feina per fer


Versió en catalàVersión en castellano

S’han convocat eleccions anticipades i és hora de continuar empenyent amb totes les nostres forces per fer arribar la Transparència i la Democràcia Directa al Parlament de Catalunya.

1) Omple l’enquesta

En primer lloc, hem preparat una enquesta i ens agradaria que la omplissis, per a què et puguem conèixer millor i saber què en penses de nosaltres. Et prometem que et portarà menys de 5 minuts

2) Si pots, fes un donatiu

Una campanya electoral sense diners és molt difícil de fer i atès que ni tenim ni volem tenir deutes amb bancs, aprofitem per demanar col·laboració voluntària. Anima’t a fer una donació!

Podràs rebre el Carnet Pirata d’or si supera els 10 €. I a més, la donació desgrava! 😉

3) Apunta’t a les llistes electorals

Si vols estar a les llistes electorals, envia’ns la teva petició a partit@pirates.cat per organitzar la recollida de documentació i signatura de candidatures. I si vols estar als primers llocs, hem habilitat una votació per província a l’IdeaTorrent perque t’hi puguis afegir:

Tens fins el dia 9 a les 17:00 per afegir la teva candidatura a l’IdeaTorrent. Si vols ajudar a omplir la llista sense estar als primers llocs, tens fins el dia 19.

4) Participa al grup de campanya

Necessitem totes les mans possibles i aumentar la nostra presència als carrers. Organitzarem accions a diferents ciutats i a la xarxa, i comptem amb tu!

  • Per a col·laborar puntualment en accions directes al carrer, apunta’t al grup d’Activistes (rebràs convocatories de tant en tant).
  • Si el que vols és aportar idees d’accions i ajudar posar-les en marxa, apunta’t també al grup de Campanya.
  • També necessitem dissenyadors i tècnics audiovisuals per a fer una gran campanya visual, tant als mitjans de comunicació com al carrer. Apunta’t per a fer-la possible al grup de Creatius.
  • Així mateix, és vital augmentar l’activitat al blog durant la campanya i necessitarem molta ajuda amb les notes de premsa i d’altres comunicacions oficials. Pots col·laborar en la redacció, traducció i/o correcció de texts donant-te d’alta a la llista de Comunicació.

Per a participar als grups de treball cal que estiguis afiliat. Si encara no ho estàs, omple el formulari d’afiliació a Pirates de Catalunya.

Entre tots ho farem, Pirates al Parlement!


Se han convocado anticipadas y es hora de continuar remando con todas nuestras fuerzas para hacer llegar la Transparencia y la Democracia directa al Parlament de Catalunya.

1) Rellena la encuesta

En  primer lugar, hemos preparado una encuesta y nos gustaria que la  rellenaras, así te conoceríamos mejor y nos ayudaría a saber qué piensas  de nosotros. ¡Te prometemos que te llevará menos de 5 minutos!

2) Si puedes, haz una donación

Una campaña electoral sin dinero es muy difícil de llevar a cabo; y como ni tenemos ni queremos tener deudas con los bancos, aprovechamos para pedirte colaboración voluntaria. ¡Anímate a realizar una donación!

Podrás recibir el Carnet Pirata de Oro si supera los 10€. Además, ¡estas donaciones desgravan! 😉

3) Apúntate a las listas electorales

Si quieres estar en las listas electorales, envíanos tu petición a partit@pirates.cat para organizar la recogida de  documentación y firma de candidaturas. Si quisieras estar en los  primeros puestos, hemos habilitado una votación en IdeaTorrent para que te puedas apuntar:

Tienes hasta el día 9 a las 17:00h para presentar tu candidatura en el  IdeaTorrent. Si quieres ayudar a rellenar la lista sin estar de los  primeros, tienes hasta el día 19.

4) Participa en el grupo de campaña y en los grupos de trabajo

Necesitamos todas la manos posibles y aumentar nuestra presencia en las calles. Organizaremos acciones en diferentes ciudades y en la Red: ¡contamos contigo!

  • Para colaborar puntualmente en acciones directas en la calle, apúntate al grupo de Activistas (recibirás convocatorias de vez en cuando).
  • Si lo que quieres es aportar ideas de acciones y ayudar ponerlas en marcha, apúntate al grupo de Campaña.
  • También necesitamos diseñadores y técnicos audiovisuales para hacer una gran campaña, tanto en los medios  de comunicación como en la calle. ¡Apúntate al grupo de Creativos!
  • Igualmente, es vital aumentar la actividad al blog durante la campaña, necesitamos mucha ayuda con las notas de prensa y otras comunicaciones oficiales. Puedes colaborar en la redacción, traducción y/o correccion de textos dándote de alta en la lista de Comunicación.
Para participar en los grupos de trabajo hay que estar afiliado. Si todavía no lo estás, rellena el Formulario de afiliación a Pirates de Catalunya.

Entre todos lo lograremos: ¡Pirates al Parlament!

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)