Eleccions locals 2011: voteu pels caps de llista, Pirates!

Des d’ahir dilluns, es pot votar per triar els caps de llista per a les candidatures pròpies que Pirates de Catalunya llença a les Eleccions Locals del 22 de Maig. Necessitem la vostra opinió, la vostra participació.

Com que es tracta de comicis municipals, us recomanem que utilitzeu els comentaris per aclarir qualsevol dubte que tingueu en relació als candidats i les propostes. La gent del municipi és qui els coneix millor i de segur que us poden ajudar a votar amb més coneixement de causa.

A dia d’avui, tenim les següents votacions actives:

Estem a l’espera de concretar un parell de municipis més i, per suposat, la porta segueix oberta per a nous candidats. Depèn de vosaltres.

A més a més, encara esteu a temps de formar part d’alguna de les llistes, independentment de quin sigui el vostre municipi. Estarem oberts a Riereta avui dimarts de 18h a 19h, demà dimecres de 18h a 20h i diumenge de 16h a 20h. Només heu de portar una fotocòpia del vostre DNI i aquest document ) complimentat. Si no podeu portar-lo presencialment, escriviu-nos a partit@pirates.cat.

Recordeu que el nostre ideari contempla i defensa la Democràcia Directa, i que aquest procés de llistes obertes n’és una part. La vostra participació és indispensable per poder avançar en aquest sentit, diferenciant-nos més i més de les formes i dels plantejaments dels partits del segle passat.

La cursa contra la partitocràcia ha començat.

 

Article de Juan Irache

9 respostes a “Eleccions locals 2011: voteu pels caps de llista, Pirates!”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)