Girona: Trobada Oberta Pirata (8 de novembre) i primàries (1-8 de novembre)


Aquest dijous dia 8 de novembre de 19.30 a 20,30 farem la TOP (Trobada Oberta Pirata) a la Marfà (Centre Cívic Santa Eugènia).

És una oportunitat tant si ets pirata i vols estar al dia de les ultimes accions que fem a la ciutat de Girona o com si no coneixes el moviment Pirata i et ve de gust saber-ne més.

Ordre del dia

L’Ordre del dia per aquesta reunió serà

  • Obertura i Introducció
  • Explicació sobre el moviment pirata a Girona
  • Explicació sobre l’actualitat dels Pirates a Girona
  • Torn obert de paraula per fer preguntes
  • Cloenda

Parlarem de coses com, qui som els pirates, què ens defineix, cap a on volem anar i en quin estat ens trobem avui en dia.

Pots proposar nous punts a tractar enviant un mail a girona@pirates.cat.

Primàries

Així mateix, el passat dia 1 de novembre vam començar el període de votació de candidatures per les primàries pirates a la ciutat de Girona.

Candidatures

S’hi han presentat quatre pirates:

Albert Sunyer

Membre de la Coordinadora Administrativa de Pirates de Catalunya, escollit a través de l’Assemblea del Partit  i membre de la Territorial de Girona Ciutat. Nascut a Girona el 1990, manté des de fa anys una activitat política a la ciutat en diverses entitats i col·lectius.

Defensor i activista del moviment LGTBI a la ciutat desde el 2005.  Des de la Coordinadora Administrativa del partit (l’executiva del mateix) ha iniciat un procés de reforma de l’organització de l’àrea econòmica interna. La seva activitat professional com a responsable de sistemes el fa igualment vàlid a l’hora de participar del grup de treball encarregat de gestionar les eines informàtiques de Pirates de Catalunya.

Vinculat des de fa temps a Pirates, primer com a simpatitzant i després com a afiliat, s’ha mostrat sempre interessat en el funcionament intern del partit, així com en explorar i aprofundir en l’ideari que es defensa des de Pirates.

Personalment és una persona ferma en les seves conviccions, molt treballador i meticulós a l’hora de treballar per l’organització, amb un clar objectiu en la defensa i assoliment d’una república d’esquerres.

Activista i Hacktivista, sempre s’ha identificat amb la independència de Catalunya.

És una persona molt madura i adulta, des de petit va haver d’emprendre i aconseguir els seus propis recursos amb els medis que tenia.

Don Jara

Tècnic agrícola, secretari de l’associació “Nuestramerica” , coordinador del partit Pirata a Girona, a vegades irònic i a vegades sarcàstic, tot depen de la llum del dia.

Ariadna Hormigo

Nascuda a Palamós però actual veïna de Girona. És Arquitecta Tècnica per la UDG, fotògrafa i l’interessa la tecnologia per l’àrea creativa.

Fa 4 anys que va crear la territorial a Palamós, juntament amb altres pirates, on va ser cap llista quadruplicant els vots a les anteriors eleccions al parlament.

La seva activitat dins del partit i el moviment pirata durant aquests últims dos anys està relacionada amb l’activitat local, però també amb altres pirates de tot l’estat, sobretot a través de la sectorial feminista Mary Read.

Alex Bueno

Afiliat des dels inicis de Pirates de Catalunya des d’allà el 2010. Participa en la territorial de Girona ciutat, les sectorials per la independència, educació i sanitat, coordinador TIC i actualment vocal a la coordinadora administrativa.

Com hi pots participar

Pots votar per al candidat que vulguis a https://girona.pirates.cat/primaries-2019/ Recorda has d’haver rebut les teves claus d’accés. En cas contrari, contacta amb nosaltres a girona@pirates.cat i t’ho farem arribar.

El temps per votar és del 1 de novembre fins al 8 de novembre a les 19.30, fent-ho coincidir amb la TOP, on farem públics els resultats.

Durant la propera setmana, publicarem un article on explicarem la nostra participació com a membre impulsor del moviment Guanyem Girona, una candidatura ciutadana per transformar la ciutat i lluitar per una Girona Social, Democràtica, Popular i Republicana.

Salut i rom!
Pirates de Girona

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)