Ja us podeu afiliar a Pirates de Catalunya!

Ja us podeu afiliar a Pirates de Catalunya!

Què us cal per poder-ho fer?

  • Heu d’haver complert 16 anys.
  • Heu d’estar empadronats a algun dels col·legis electorals de la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Captura del formulari d'afiliació

Aneu al formulari d’alta d’afiliats i tingueu preparada una reproducció del vostre document d’identificació (DNI, NIE, passaport…) per les dues cares (fotografia, imatge escanejada o una imatge aconseguida amb qualsevol altre mètode).

Empleneu de manera acurada els camps del formulari. Cal que les dades siguin exactament iguals que les que figuren en el vostre document d’identificació, podrem verificar-les mijançant la imatge que ens haureu pujat al formulari. Si no són idèntiques, lamentablement, no podrem validar la vostra alta.

Un cop enviat el formulari, en uns dies rebreu la confirmació del vostre registre. A partir d’aquell moment podreu participar al sistema de Democràcia Directa.

L’afiliació a Pirates de Catalunya és completament gratuïta i sempre ho serà. Volem que la societat s’impliqui, no fer negoci amb ella.

Si teniu dubtes o experimenteu qualsevol problema amb el procés, podeu comunicar-nos-ho a l’adreça de correu electrònic partit (arrova) pirates.cat

El fet que us doneu d’alta com a afiliats ens permetrà saber quanta gent tenim donant-nos suport i, d’altra banda, us permetrà a vosaltres participar directament a l’hora de decidir com a Pirates de Catalunya les posicions que prenem en els temes que no estan directament recollits dins l’ideari pirata.

Us convidem a pujar al nostre vaixell i començar, plegats, aquest trajecte que, tenim clar, serà completament fascinant i decisiu pel nostre futur.

16 respostes a “Ja us podeu afiliar a Pirates de Catalunya!”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)