Més actes a la campanya 20N

Més als actes de campanya de Pirates de Catalunya! Els propers dies ens podràs conèixer a diversos indrets:

14N GIRONA, Debat polític a Palamos a les 19h organitzat per l’assamblea de persones indignades de Palamós. Local sol.licitat per nosaltres en col.laboració.

16N LLEIDA, Debat Universitat de Lleida, ponent Ester Galimany.

16N BARCELONA, Parets del Vallés. Debat a Radio Parets, amb la presència de tots els grups parlamentaris. Assistirà en Josep Jover.

16N BARCELONA, UAB (Bellatera) a les 11:30, a la Sala d’actes de l’edifici d’estudiants (ETC). Xerrada “Regeneració democràtica amb Pirates de Catalunya” d’en Josep Jover, i exposició del programa electoral.

16N BARCELONA (Rubí) a les 19h participació al Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals d’una sessio de 59s Electorals, amb altres partits, i amb posible asistencia de TV RUBI

17N GIRONA, Debat polític a la UdG a les 13h. Organitza el consell d’estudiats. Finalment han censurat la nostra presència a aquest debat 🙁

17N TARRAGONA, a les 20h al Casal Segeta de Foc (Tarragona): Participarem en un debat polític conjuntament amb altres partits.

17N BARCELONA (Rubí), a les 19h al Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals. Presentació de Pirates de Catalunya, amb Sergi Jordà, Juli Bou i  Josep Jover.

18N GIRONA, Xerrada Què votes quan votes al centre i presentació del partit al cívic Santa Eugènia a les 19h.

18N, a tot arreu: Gran encartellada final!

Podràs consultar més actes al calendari. Assiteix als actes més propers a la teva localitat, i porta als teus amics! Us esperem!

2 respostes a “Més actes a la campanya 20N”

  1. AnneBonny on

    Uei, a la pestanya del “Programa” nomes hi parla sobre “Ajuntaments”. Podrieu actualitzar-lo per aquestes eleccions, oi? ON puc trobar el programa per al 20N?

    Respon

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)