Només els peixos morts segueixen el corrent: Vota PIRATA.CAT!

Des d’aquest instant, ja es pot demanar el vot, i així ho farem. Però no pateixis pas, que no entrarem en les desqualificacions i atacs tan propis de la política tradicional, sinó amb idees i propostes constructives per a anar endavant.

Prou malament està tot com perquè nosaltres, gent normal i corrent tipa d’aquesta situació, ens dediquem a destruir el poc que resta en peu. Fem una proposta per a netejar i renovar la democràcia. Ens hem unit sota aquesta bandera, i ara et convidem a tu també a fer dissabte al Parlament.

Ens han robat, estafat, insultat, humiliat, espiat i arruinat. Paguem els deutes dels altres mentre ens retallen serveis, sous i pensions. On s’ha vist això? Ho vas decidir tu? No ho creiem pas. La sobirania rau al poble, tots tenim dret a decidir, a decidir-ho tot!

“I qui sou?”, et preguntaràs. Gent normal i corrent, provinent dels àmbits més diversos. Gent amb ganes de canviar les coses, farta de sentir que res no pot millorar o canviar. Mestres, mares solteres, artistes, investigadors, jubilats, funcionaris, informàtics, periodistes, botiguers, fotògrafs…. serà més fàcil dir qui no som: polítics professionals.

“I amb quins recursos us financeu?” Al 100% amb aportacions d’afiliats i simpatitzants. Res no devem a ningú, i res no volem deure. Ni préstecs per a fer campanya, que després comprometen a favors poc clars.

Ens hem constituït legalment com a partit perquè aquesta és la forma més senzilla de poder fer la nostra protesta: una proposta de participació ciutadana i de transparència sense rival, que de ben segur no agradarà als partits tradicionals.

No somniem truites, demanem el bo i millor d’Europa: la transparència escandinava amb la participació de Suïssa. Qui digui que demanem un impossible o que parlem de política ficció és de poc refiar, què en té contra el teu dret a decidir? i contra el teu dret a saber en què s’han invertit els teus diners?

Prou romanços, sempre ens venen un nou líder que ens salvarà, un nou “canvi”, i aquí no canvia res. Si volem avançar, ha quedat més que demostrat que no ens portarà ningú de la mà, agafa el timó!

No et presentarem un programa electoral de 300 planes, això no serveix per a res. Decepció rera decepció és el que ens han portat aquestes novel·les de ciència ficció. Volem que diguis què vols, i que votis tot el que vulguis, al Parlament, al Senat, al Congrés, a Brussel·les i, per descomptat, al teu ajuntament. No calen polítics, calen funcionaris. Això no és demagògia ni política ficció: així és com ho fan a Finlàndia. Què creieu que funciona millor? L’estat amb millor educació i serveis públics del món o això que patim? Amb un 20% d’atur, 40% entre els joves, i un 30% de fracàs escolar, no hi ha gaire discussió, oi?

“I què garanteix que no fareu el mateix?” El fet que cap Pirata mana més que els altres. Tots som capitans en aquest vaixell, i per a pujar, només cal que vulguis, doncs afiliar-se és de franc. Tota la informació que no vulneri la privacitat, és pública, reunions, sopars, actes i, per descomptat, els comptes ben clars.

Ja som prou grandets com perquè ens governin com a preescolars. Hem dit prou!

Ajuda’ns a canviar el joc.

Vota’ns, Vota’t.

Pirates de Catalunya

62 respostes a “Només els peixos morts segueixen el corrent: Vota PIRATA.CAT!”

 1. kike on

  SI SI SI per FIIIIIIIIIIII

  Partit pirata, felicitats pel “curro” que suposa formar un partit politic

  A veure si feu un acte a Sant feliu de Llobregat

  Falta “merchandaise” vull pegatines y camisetas pins etc. una forma bona de fer ingresos, y per que no veneu Loteria de Nadal

  Salutacions

  Respon
  • Xavi Vila on

   Hola kike.
   Gràcies per les teves paraules.
   Sobre enganxines i demés, alguens coses estan “al forn”, samarretes en tenim.
   Sobre ingresos, cal tenir en compte que els partits polítics ténen una forma particular de finançar-se i nosaltres estem dins de la legalitat.
   Fins aviat!

   Respon
 2. quim on

  l’idea està bé pero no entenc gaira bé lo de ” no calen politics si no funcionaris ” cuan és un de les primeres lacres del pais.
  I d’on heu sortit ,com ha comensat, etc?

  Respon
  • Xavi Vila on

   Hola.
   Com a funcionaris entenem algú que hagi tret unes oposicions específiques, que només executi el que la societat li demana per democràcia directe i, si ho fa malament i la societat ho demana, pot ser rellevat del lloc.
   És un concepte diferent al de funcionari al que estem acostumats.

   Respon
 3. Enric on

  Ara si que voto. No ho volia fer perque estic fins els “dellonçis” de tanta mafia!!! Ara si que ho farè, perque ja se a qui votar!!! Ah! Ademès penso pasar·ho a tot Deu!!! Molts ànims i endavant!!!

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)