Pirates celebra la marxa enrere del Jutge Pedraz amb la censura a Telegram i ho considera una victòria popular

Pirates de Catalunya, membre dels Pirates Europeus (European Pirates), celebra la decisió del Jutge Pedraz de l’Audiència Nacional de donar marxa enrere en el seu objectiu de censurar Telegram. El partit considera que aquesta decisió ha estat gràcies a la pressió popular contra l’acció i l’anunci de les mesures contra ell al Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE).

L’auto del Jutge Pedraz reconeix que la mesura cautelar era totalment desproporcionada, tal com havíem assegurat Pirates dissabte, i era l’argument principal de la nostra denúncia, preparada per l’advocat Josep Jover, davant el TJUE i que ja estava pràcticament acabada. Si bé no la presentarem, la mantindrem preparada per si el jutge vol tornar a activar la mesura cautelar.

Això sí, Pirates de Catalunya mantindrà el treball anunciat amb els eurodiputats dels Pirates Europeus per si fos necessari registrar les consultes al Parlament Europeu i la Comissió Europea, per la deriva autoritària i censuradora de determinats estaments de l’estat espanyol, encara que en aquest cas s’hagi pogut aturar prèviament.

Finalment, volem felicitar a totes les entitats que han actuat de manera ràpida contra la mesura, tant les entitats de consumidors, entitats polítiques i sindicals, associacions en defensa dels drets humans com els activistes de manera individual o col·lectiva, que són els que realment han aconseguit donar la volta a aquesta absurda decisió.

Imatge: Wikimedia

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)