Pirates de Catalunya amb la Vaga General #14N

Vaga 14N
Versió en català.Versión en castellano.

Pirates de Catalunya ha decidit en votació oberta a tots els seus afiliats, donar suport a la vaga general d’avui, dia 14 de novembre, amb un 69,87% de vots a favor.

Aquest suport no suposa en cap cas un suport a un sindicat en particular. Entenem que aquesta vaga és una forma legítima de protesta contra una sèrie de mesures dutes a terme per un govern que no està sabent aportar solucions a la crisi, i que atempta contra els drets socials de les persones.

Defensem la participació ciutadana de base. Totes les mesures que afecten els ciutadans: treball, retallades, reformes legals, seguretat, salut o de qualsevol altre tipus, haurien d’estar detallades en un programa electoral i / o ser votades en referèndum. Com de costum, no ha estat el cas.

A més, el sistema de govern transparent que defensem des Pirates de Catalunya no és compatible amb la gestió actual de la crisi: els ciutadans no tenen cap informació sobre la despesa del govern.

Pirates de Catalunya reclama en el seu programa electoral, entre altres mesures, la convocatòria immediata de referèndums per ratificar, modificar o derogar les últimes accions que ha efectuat el govern: retallades, reials decrets, etc.

Per tot això, els pirates ens posicionem oficialment a favor de la vaga laboral, social i de consum, i convidem a tots els nostres simpatitzants a secundar, respectant la llibertat de cadascú, per mostrar el nostre rebuig a una situació que té alternatives.

———————————————————————————————

Pirates de Catalunya con la Huelga General #14N

Pirates de Catalunya ha decidido en votación abierta a todos sus afiliados, apoyar la huelga general de hoy, día 14 de noviembre, con un 69,87% de votos a favor.

Este apoyo no supone en ningún caso un apoyo a un sindicato en particular. Entendemos que esta huelga es una forma legítima de protesta contra una serie de medidas llevadas a cabo por un gobierno que no está sabiendo aportar soluciones a la crisis, y que atenta contra los derechos sociales de las personas.

Defendemos la participación ciudadana de base. Todas las medidas que afectan a los ciudadanos: trabajo, recortes, reformas legales, seguridad, salud o de cualquier otro tipo, deberían estar detalladas en un programa electoral y/o ser votadas en referéndum. Como de costumbre, no ha sido el caso.

Además, el sistema de gobierno transparente que defendemos desde Pirates de Catalunya no es compatible con la gestión actual de la crisis: los ciudadanos no tienen ninguna información sobre el gasto del gobierno.

Pirates de Catalunya reclama en su programa electoral, entre otras medidas, la convocatoria inmediata de referéndums para refrendar, modificar o derogar las últimas acciones que ha efectuado el gobierno: recortes, reales decretos, etc.

Por todo ello, los piratas nos posicionamos oficialmente a favor de la huelga laboral, social y de consumo, e invitamos a todos nuestros simpatizantes a secundarla, respetando la libertad de cada uno, para mostrar nuestro rechazo a una situación que tiene alternativas.

17 respostes a “Pirates de Catalunya amb la Vaga General #14N”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)