Pirates de Catalunya celebra dos actes de campanya a Puigcerdà i Palamós

Pirates de Catalunya ha fet aquest cap de setmana dos actes de campanya a les comarques de Girona per donar a conèixer a la població el seu programa i les seves idees, així com els seus candidats.

IMG_2015-09-21 13:07:35

El dissabte 19 de setembre, diversos membres de la llista de Pirates de Catalunya – Per Decidir-ho Tot van ser a Puigcerdà, capital de la Cerdanya, fent campanya electoral enganxant cartells i repartint fulletons entre la població que es va acostar a la Plaça de Santa Maria. Els membres de la candidatura van poder tenir l’oportunitat de parlar amb diverses persones sobre el projecte de Pirates.

El diumenge dia 20, es va celebrar l’acte central de campanya al Passeig del Mar de Palamós. En aquest acte, que va obrir el portaveu de Pirates de Catalunya Francisco Garrobo i l’advocat i simpatitzant de Pirates de Cataluna Josep Jover, el cap de llista de Girona Enric Pineda va exposar els principals motius pels quals la candidatura es presenta per aquestes eleccions. CPV1FkfWwAABsoK En les seves paraules, “volem una ciutadania catalana que faci servir la transparència per obtenir informació, i així generar opinió crítica per poder prendre decisions informades i influir en les votacions dels parlamentaris de Pirates”. La número 2 de la candidatura, Ariadna Hormigo, apel·lava a “imaginar una Catalunya lliure de corrupció i més transparent, una Catalunya Pirata”. L’acte es va dur a terme després d’una arrossada popular.

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)