Pirates de Catalunya decideix obrir una votació per decidir si s’uneix a un possible acord amb Poble Lliure i Som Alternativa per a les eleccions del 28A

Pirates de Catalunya a les darreres hores ha rebut contactes de diferents organitzacions polítiques amb les quals ha mantingut converses. En aquest context, a les darreres hores, s’ha plantejat una proposta de candidatura conjunta entre Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya, en el marc d’un Front Republicà, amb la qual la Coordinadora Administrativa del partit ha decidit passar-la a votació per part del conjunt de la militància per decidir si valida o no la proposta d’acord.

Aquesta votació es tancarà a les 19h de demà 14 de març. Un cop tancada, s’anunciarà el resultat en roda de premsa. La convocatòria per la roda de premsa es farà arribar demà dijous 14 al matí i previsiblement serà al voltant de les 19.00. Oportunament s’anunciarà l’hora i el lloc de la convocatòria.

Entre d’altres, l’acord inclouria respectar el resultat de les primàries que va realitzar Pirates de Catalunya, en les posicions acordades. En aquest sentit, Pirates proposa com a caps de llista de la formació a Mabel Rodriguez per Barcelona, Albert Sunyer per Girona, Ferran Reyes per Tarragona i Josep M Giribet per Lleida.

15 respostes a “Pirates de Catalunya decideix obrir una votació per decidir si s’uneix a un possible acord amb Poble Lliure i Som Alternativa per a les eleccions del 28A”

 1. Josep Soler on

  En el meu cas, em semblaria una opció molt bona ja que sóc votant de la CUP i en aquestes eleccions volia triar entre Poble Lliure i vosaltres. Crec que els vostres compromisos electorals coincideixen en gran part amb els seus.
  Salut i República Catalana.

  Respon
 2. Ramon Agulló Teixidor on

  A mi semblaria bé perquè vull un canvi de polítics independèntistes vaiga gent nova, regeneració política

  Respon
 3. Abel Guàrdia on

  Si, siusplau! Front republicà amb poble lliure i som alternativa! Junts serem més forts! Jo us votaré si feu l’entesa!!! I més gent del meu voltant també!
  Endavant!

  Respon
 4. ANDREU ARBO TRABADO on

  Com a matemàtic i català us demano que estudieu els números que hi ha sobre la taula.
  El que hagués estat bé és crear una llista 100% unitaria amb tots els independentistes. És arriscat fer una nova llista pels independentistes.

  Una llista amb Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya quants vots podrà assolir? Tindrà representació?
  Si no té representació, aquests vots faran que treure un escó al congrés i al senat sigui més difícil, i per tant beneficiarà els partits majoritaris, i això farà que la probabilitat de que mani el "trifachito" augmenti.

  Els grups independentistes perquè no poden anar junts? Crec que ERC i Bildú s'uneixen aquestes eleccions, perquè no anar amb aquesta llista? I com que després hi ha eleccions municipals, el repartiment de vots serà senzill i just.

  De forma ràpida es podria assolir: 7-9ERC _ 1-3Bidlu _ 1-2NovaAgrupació

  Respon
  • Capità Pirata on

   Gràcies Andreu pel teu comentari. La voluntat d'unir ha de ser de tots i ERC i PDeCAT ja han manifestat que no tenen intenció. Pel que comentes d'ERC i Bildu, això només és per les eleccions europees, no per les generales espanyoles.

   Respon
  • Oleguer Ortiz on

   Cal aconseguir el 3% del total de vots de la circumscripció per obtenir un diputat. A la província de Barcelona, si es repetís la participació de les eleccions generals de 2016, això implicaria sumar 78.000 vots. A Girona, on la CUP també és molt forta, en caldrien 9.000. La CUP va treure 143.000 vots a Barcelona les eleccions catalanes del 21-D de 2017, i 21.000 a Girona. Per tant, si una candidatura impulsada per Poble Lliure aconsegueix retenir aquest suport, sí se’n podria sortir

   Respon
 5. Joan on

  Serà una bona notícia si acaba sent així. Moltes som les que volem un partit republicà de debò a les generals per poder votar.

  Respon
 6. Inma Fernández on

  A les xarxes hi ha corrent de no votar perque hi ha gent que es sent decebuda amb els seus partits polítics i desitjaven que la CUP es presentés pel 28A. Crec que fareu un gran servei donant sortida a aquest sentiment/necessitat.

  Respon
 7. Angie on

  Front comú República. La unió fa la força. Ara per ara totes tenim el mateix i principal objectiu q és tallar amb Ñ. Ja farem els matissos que calguin quan esdevinguem Republica. Ara per ara cuanta més unitat més força.

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)