Pirates de Catalunya prepara una «Aliança Rebel» per les eleccions europees i concorrerà amb la CUP-Defensem la Terra a les eleccions catalanes

L’assemblea general de Pirates de Catalunya ha decidit, per unanimitat, concorre a les eleccions europees d’aquest 9 de juny sota el nom de «Pirates de Catalunya – European Pirates – Aliança Rebel». El partit ha registrat aquest mateix dijous la coalició davant la Junta Electoral Central.

Pirates de Catalunya obrirà pròximament les primàries per decidir els primers llocs de la llista electoral de la candidatura, així com les votacions per elaborar el programa electoral, que ja és treballat per la militància del partit.

Com que les eleccions europees són convocades en circumscripció única, la candidatura es presentarà a tot l’estat Espanyol, però ho farà amb diferent nomenclatura per adaptar-se a les llengües pròpies de cada nació:

 • A Catalunya: Pirates de Catalunya – European Pirates – Aliança Rebel.
 • A la resta dels Països Catalans: Pirates – Aliança Rebel – European Pirates.
 • A Euskal Herria: Piratak – Aliantza Errebeldea – European Pirates.
 • A Astúries: Pirates – Alianza Rebalba – European Pirates.
 • A Galícia, Aragó, Canàries, Andalusia, Castella i la resta de territoris: Piratas – Alianza Rebelde – European Pirates.

Finalment, l’assemblea general de Pirates de Catalunya va acordar, amb un 77% de suport, sumar el partit a la candidatura CUP – Defensem la Terra per les eleccions catalanes del 12 de maig, encapçalada per Laia Estrada, i participarà de la Conferència Política de la coalició d’aquest mateix dijous a la ciutat de Barcelona.

2 respostes a “Pirates de Catalunya prepara una «Aliança Rebel» per les eleccions europees i concorrerà amb la CUP-Defensem la Terra a les eleccions catalanes”

 1. Alexandra Pazos on

  Bon dia, sóc la Sandra regidora de la cup de banyoles, fa uns dies vaig veure que estaveu buscant avals de carrecs electes i tenia previst avalar-vos. Com ho puc fer?

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)