Pirates de Catalunya dóna suport a la Jornada de Lluita del #31O

Versió en català.Versión en castellano.

Per decisió majoritària dels afiliats, des de Pirates de Catalunya volem mostrar el nostre suport al dia de lluita, que convocat originalment com a vaga general per la CGT, la CNT i SO, finalment només es manté a la ciutat de Barcelona.

Com ja vam fer el passat #29M, tornem a criticar la imposició d’unes retallades i d’unes mesures que no han estat sotmeses a la voluntat de la població. Les xifres ascendeixen a milions: 6 milions en l’atur, el 52% dels joves sense treball i sense esperances de trobar-ne un i gairebé un milió de persones desnonades de les seves llars.

A conseqüència de l’estafa continuada que suposa aquesta crisi, el llindar de pobresa s’ha elevat a límits inimaginables anys enrere: més del 21% de la població espanyola viu per sota d’aquest llindar, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), percentatge que es manté a Catalunya i s’amplia fins al 28% si parlem de pobresa infantil.

Aquesta vaga és una vaga ciutadana, atès que tots ens estem veient afectats per les conseqüències de les mesures d’austeritat que s’estan aplicant des del Govern, i sobre les quals en cap moment se’ns ha consultat. Mesures que s’han pres de forma unilateral, a esquenes de la ciutadania, i que s’han albirat com inútils en els seus suposats objectius, contribuint únicament a empitjorar una situació de per si mateix dramàtica. Per tot això, la gran majoria dels pirates hem decidit que PIRATA.CAT es posicionés oficialment a favor de la Vaga en les seves 3 vessants: la laboral, la de consum i la social.

Aquesta tarda hi ha convocada una manifestació a l’Arc de Triomf de Barcelona a les 18 hores. Animem a tots els que esteu llegint aquest article a secundar aquesta concentració.

———————————————————————————————

Pirates de Catalunya apoya la Jornada de Lucha del #31O

Por decisión mayoritaria de los afiliados, desde Pirates de Catalunya queremos mostrar nuestro apoyo al día de lucha, que convocado originalmente como huelga general por la CGT, la CNT y SO, finalmente sólo se mantiene en la ciudad de Barcelona.

Como ya hicimos el pasado #29M, volvemos a criticar la imposición de unos recortes y unas medidas que no han sido sometidas a la voluntad de la población. Las cifras ascienden a millones: 6 millones en el paro, el 52% de los jóvenes sin trabajo y sin esperanzas de encontrar uno y casi un millón de personas desalojadas de sus hogares.

Debido a la estafa continuada que supone esta crisis, el umbral de pobreza se ha elevado a límites inimaginables años atrás: más del 21% de la población española vive bajo este umbral, según datos del Instituto Nacional de Estadística (INE), porcentaje que se mantiene en Catalunya y se amplía hasta el 28% si hablamos de pobreza infantil.

Esta huelga es una huelga ciudadana, dado que todos nos estamos viendo afectados por las consecuencias de las medidas de austeridad que se están aplicando desde el Gobierno, y sobre las que en ningún momento se nos ha consultado. Medidas que se han tomado de forma unilateral, a espaldas de la ciudadanía, y que se han vislumbrado como inútiles en sus supuestos objetivos, contribuyendo únicamente a empeorar una situación de por sí dramática. Por todo ello, la gran mayoría de los piratas hemos decidido que PIRATA.CAT se posicionara oficialmente a favor de la Huelga en sus 3 vertientes: la laboral, la de consumo y la social.

Esta tarde hay convocada una manifestación en Arco de Triunfo a las 18 horas. Animamos a todos los que estáis leyendo este artículo a secundar dicha concentración.

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)