Pirates de Catalunya signa el manifest “Per les llibertats, avancem!”

L’Assemblea General de Pirates de Catalunya ha decidit donar suport i signar el manifest “Per les llibertats, avancem!” en suport als càrrecs electes imputats per exposar als Ajuntaments el seu suport a la declaració institucional del 9 de novembre o a la consulta del 9N.

Aquests atacs polítics dels tribunals, i especialment els realitzats pel Tribunal Constitucional, que ha anul·lat, entre d’altres, la ILP contra els desnonaments i la pobresa energètica, no són més que un intent de judicialitzar la situació política catalana i trencar els llaços de co-responsabilitat i solidaritat entre veïns i veïnes.

El debat polític a Catalunya, i la voluntat de independència d’una part de la societat catalana, no es solucionen amb decisions judicials. Tal com diu el nostre decàleg sobre mesures urgents sobre la justícia, no podem permetre que aquesta sigui instrumentalitzada.

Des Pirates de Catalunya no podem estar callats davant d’aquestes vulneracions dels drets més fonamentals, i és per això que, a més de signar el manifest, una representació del partit anirà a la manifestació #SensePor, que es realitzarà avui a les 17h a la Plaça Universitat de la ciutat de Barcelona.

Pots llegir i signat el manifest en la següent adreça: perlesllibertatsavancem.cat

.

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)