Reoberta la causa pel desallotjament dels indignats el #27M

Versió en català.Versión en castellano.

Josep Jover i Pirates de Catalunya hem fet possible que l’audiència nacional reobri la causa contra la cúpula dels Mossos d’Esquadra, en evidenciar-se comportaments constitutius de delicte, com ordenar l’agressió dels indignats acampats durant el desallotjament de Plaça Catalunya del passat 27 de maig de 2011.

En Josep Jover és el coordinador del grup jurídic 15M i candidat al parlament de Catalunya de Pirates de Catalunya (Pirata.cat), l’únic partit sumat a aquesta causa.

Havent sentit les demandes de milers de ciutadans, l’audiència nacional ha decidit declarar nul·la la sentència del tribunal superior de justícia de Catalunya i ordenar la reapertura del cas, sense tenir en consideració la seva sentència de febrer de 2012.

Davant les evidències mostrades, convidem a tota la ciutadania a ajudar-nos a esclarir els lamentables fets derivats de les ordres de desallotjament de plaça Catalunya, per tal de depurar les responsabilitats relacionades amb les ordres d’agressió a manifestants pacífics que van ser dutes a terme durant el 27 de Maig de 2011, que no només atempten contra la legalitat espanyola sinó que a més a més ho fan contra els drets fonamentals de tots els ciutadans de la Unió Europea i d’altres compromisos internacionals signats pel govern espanyol.

En un estat de dret, és inadmisible que les forces de seguretat acatin ordres il·legals i atemptin contra els drets de reunió i manifestació de milers de ciutadans pacífics que no feien res més que defensar els seus drets i idees.

No podem tolerar que fets tan lamentables com els que va poder presenciar tota la premsa internacional durant la jornada del #27M siguin arxivats pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Això fa que el nostre país doni una imatge antidemocràtica i dicatorial arreu del món.

Pirates de Catalunya no abandonarà la seva responsabilitat moral en defensa dels drets dels ciutadans. Si cal, durem el cas davant la justícia internacional.

https://docs.google.com/file/d/0B2pCX4lNZffKRmJFWmdweHVtUEk/edit?pli=1

La democràcia necessita un rescat.
Pirates de Catalunya – PIRATA.CAT

———————————————————————————————

Reabierta la causa por el desalojo de los indignados el #27M

Josep Jover y Pirates de Catalunya hemos conseguido que la audiencia nacional reabra la causa contra la cúpula de los Mossos d’Esquadra, en evidenciarse comportamientos constitutivos de delito, como ordenar la agresión de los indignados acampados durante el desalojo de Plaça Catalunya del pasado 27 de mayo de 2011.

Josep Jover es coordinador del grupo jurídico 15M y candidato al Parlament de Catalunya de Pirates de Catalunya (Pirata.cat), el único partido sumado a esta causa.

Habiendo oído las demandas de miles de ciudadanos, la Audiencia Nacional ha decidido declarar nula la sentencia del Tribunal Superior de Justicia de Cataluña y ordenar la reapertura del caso, sin tener en consideración su sentencia de febrero de 2012.

Ante las evidencias mostradas, invitamos a toda la ciudadanía a ayudarnos a esclarecer los lamentables hechos derivados de las órdenes de desalojo de plaza Catalunya, para depurar las responsabilidades relacionadas con las órdenes de agresión a manifestantes pacíficos que fueron llevadas a cabo durante el 27 de Mayo del 2011, que no sólo atentan contra la legalidad española sino que además lo hacen contra los derechos fundamentales de todos los ciudadanos de la Unión Europea y de otros compromisos internacionales firmados por el gobierno español.

En un estado de derecho, es inadmisible que las fuerzas de seguridad acaten órdenes ilegales y atenten contra los derechos de reunión y manifestación de miles de ciudadanos pacíficos que no hacían más que defender sus derechos e ideas.

No podemos tolerar que hechos tan lamentables como los que pudo presenciar toda la prensa internacional durante la jornada del #27M sean archivados por el Tribunal Superior de Justicia de Cataluña. Ésto hace que nuestro país dé una imagen antidemocrática y dictatorial en todo el mundo.

Pirates de Catalunya no abandonará su responsabilidad moral en defensa de los derechos de los ciudadanos. Si es necesario, llevaremos el caso ante la justicia internacional.

https://docs.google.com/file/d/0B2pCX4lNZffKRmJFWmdweHVtUEk/edit?pli=1

La democracia necesita un rescate.
Pirates de Catalunya – PIRATA.CAT

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)