Acció pirata en el Dia Internacional del Llibre

El passat dissabte, 23 d’abril, Dia Internacional del Llibre, un grapat de pirates vam aprofitar l’oportunitat per sortir a la Rambla de Barcelona a repartir punts de llibre i llibres electrònics, una manera de donar a conèixer el món de la cultura lliure que, des de PIRATA.CAT, compartim i defensem.

El dia va acompanyar, la gent estava animada i molts van demanar informació sobre els llibres electrònics, sobre el concepte de cultura lliure i, naturalment, sobre els pirates. Vam poder trencar alguns mites i vam contribuir, en la mesura dels nostres recursos, a difondre la idea que un altre món, més lliure i amb la cultura a l’abast de tothom, és possible.

Utilitzant la capacitat d’enviar missatges als aparells que, amb el Bluetooth connectat, passaven a prop nostre, vam estar repartint llibres electrònics lliures de drets, extrets d’un pack preparat per a l’ocasió: 23 llibres lliures (des del Cultura lliure, de  Lawrence Lessig, fins al Copia este libro, de David Bravo, passant per la «Canción del Pirata», d’Espronceda) que també us podeu descarregar des de Qomun, el directori de cultura lliure.

Gaudiu de la lectura!

 

 

10 respostes a “Acció pirata en el Dia Internacional del Llibre”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)