Suport de Pirates de Catalunya a carta oberta sobre drets humans i copyright a la UE

Des de Pirates de Catalunya secundem la carta que el passat 3 de desembre diverses associacions de defensa dels drets humans i defensa dels drets digitals van fer arribar als responsables de la UE. La carta mostra la seva preocupació per les redaccions de l’article 13 que limitaran la llibertat d’expressió i suposarà la censura mitjançant un filtratge de les empreses de plataformes d’internet.

En aquesta carta es demana tres garanties:  en primer lloc la transparència, cal evitar que les plataformes d’internet tinguin mecanismes de censura invisible sense cap mecanisme de control. En segon lloc evitar el filtratge i bloqueig automàtic. Per últim es demana que no es sancioni les plataformes d’internet per aquests tipus de continguts per evitar una política restrictiva per por a sancions.

Pirates de Catalunya dóna suport a aquesta carta i agraeix les ONG’s precursores per la seva feina de defensa dels drets humans i digitals. Podeu llegir la carta i consultar les associacions que la promocionen aquí: https://www.liberties.eu/es/news/copyright-trialogo-carta-abierta-articulo/16462

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)