Trobada pirata a Terrassa i xerrada al dia del Programari Lliure

Ha estat un cap de setmana intens pel Partit Pirata de Catalunya. Comencem a mal acostumar-nos a les caluroses rebudes que tenim allà on anem, sembla ser que hi ha molts més pirates dels que ens pensem!

El passat divendres 17 de setembre es va realitzar una trobada-presentació a l’Ateneu Candela de Terrassa. Tot i caure llamps i trons, van assistir vora 60 persones. Que consti que cadascú es pagava el beure 😉

Després de la presentació, història, ideari i una mica d’explicació de com ens estem organitzant per a presentar-nos a les properes eleccions al parlament de Catalunya, es va efectuar un debat obert entre tothom, on es van respondre tots els dubtes i preguntes que el públic va plantejar. El tema que va suscitar més interés va ser la democràcia directa i la forma de dur-la a terme, un dels elements principals de l’ideari. Es va iniciar l’Agrupació Territorial de Terrassa del Partit Pirata, hi podeu participar mitjançant la llista de correu.

L’endemà, al Dia de la Llibertat del Programari 2010, organitzat per Caliu al Centre Cultural Can Fabra de Barcelona, es va realitzar la xerrada “Per un nou model de coneixement“.

Els ponents parlaren de l’actual model de coneixement, d’on vé i en que ens fa nosa a la correcta difusió cultural i la recerca, i com aquest marc legal atempta contra els drets humans. Com en l’anterior trobada, es va finalitzar amb un debat obert amb el públic assistent, doncs som un partit obert i participatiu!

En ambdós actes l’ambient va ser molt constructiu, i el públic en va sortir molt satisfet, i  així ho varen manifestar, felicitant als ponents, fent-ne articles als blocs personals, twitejant els seus comentaris, afegint-nos a la nostra plana de facebook i, com no, apuntant-se als grups de treball per a ajudar-nos a dur aquest vaixell al millor port: el Parlament!

3 respostes a “Trobada pirata a Terrassa i xerrada al dia del Programari Lliure”

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)