Butlletí de novetats de Pirates de Catalunya – 30/08/2017

Assemblea General: diumenge 3 de setembre, 11.00 h a la nostra seu

Com estableixen els nostres estatuts, la CA convoca la següent Assemblea General pel diumenge 3 de setembre, a les 11.00 h, a C/ Rector Triadó, 31 i amb el següent ordre del dia: https://pad.pirates.cat/ag-201709. Pots afegir nous punts a l’ordre del dia directament al pad.

Primàries, fi de termini per presentar candidatures: diumenge 3 de setembre (necessitem candidats per a totes les províncies)

La CA va decidir, a inicis de mes, engegar un procés de primàries com el que es va portar a terme l’any 2015, en una votació amb dues preguntes: una per el/la presidenciable (cap de llista de Barcelona) i una altra per ordenar la llista provincial (els primers cinc llocs, de l’1 al 5 a totes menys Barcelona, que seria del 2 al 5). Més informació a https://pirates.cat/bloc/obrim-primaries-per-a-les-proximes-eleccions-catalanes/.

En la recentment anunciada Llei de Transitorietat Jurídica i Fundacional de la República s’estableixen dos terminis clau pel que fa a processos electorals: en cas de guanyar el No les eleccions serien com molt aviat el 26 de novembre, i en cas de guanyar el Sí serien com molt aviat entre el març i el maig del 2018.

Com presentar candidatura o inscripció per a completar llistes

  • Candidatures: enviar correu a partit@pirates.cat amb DNI, província a on es vol concórrer, nom i cognoms, així com biografia. Trobareu exemples a https://xifrat.pirates.cat/ideatorrent/idea/339
  • Voluntaris per a completar llistes: enviar correu a partit@pirates.cat indicant DNI, província preferida, nom i cognoms.

Abans de tancar aquest punt, fer un aclariment sobre què suposa presentar-se a una província diferent de la pròpia: no hi ha conseqüències pel candidat. Simplement anirà a votar on sempre però es presentarà per una altra província. Així que no dubteu a presentar-vos-hi!

Reactivació de la territorial de Barcelona ciutat, dimarts 12 de setembre, 19.00 h a la nostra seu

Tal com es va parlar per llistes a finals del mes passat, alguns pirates tenien la inquietud de fer una trobada per parlar de les possibilitats de reactivar la territorial de Barcelona. Malauradament, es va cancel·lar la convocatòria de Juliol. Així, el pròxim dimarts 12 de setembre a les 19.00 h es farà la primera reunió per a tractar la reactivació de la territorial, la posada en marxa per a l’elecció de coordinador/a i les línies de treball i estratègiques de la territorial, així com l’organització d’aquesta.

Reunions de la Coordinadora Administrativa i General, dimarts 5 de setembre, 20.30 h i 21.00 h, al nostre Mumble

Com cada primer dimarts de mes, la CA i la CG fan les seves reunions per a tractar tots els assumptes del partit i la seva dinamització. Els afiliats poden assistir-hi amb veu però sense vot. Sobre com instal·lar el Mumble i accedir a la reunió, aquí tens les instruccions: https://pirates.cat/participa_/xat-de-veu-mumble/

Decidim-ho Junts: comença el compte enrere!

L’1 d’octubre és a tocar i els pirates ens llencem a l’abordatge! Cal enllestir la campanya oberta a http://decidimhojunts.cat i fer-ne difusió. Participeu-hi a grup-comunicacio@llistes.pirates.cat (https://correu.pirates.cat/cgi-bin/mailman/listinfo/grup-comunicacio), al grup de Telegram i al pad del manifest.

Declaració de Barcelona: reciprocitat social davant el gihadisme radical

En Josep Jover ens fa arribar una proposta de declaració per a impulsar un nou concepte polític, la reciprocitat social. La reciprocitat social consisteix a establir relacions amb altres Estats amb respostes simètriques a les conductes que els altres Estats adopten. Per exemple, si un Estat no respecta els Drets Humans dels seus habitants, penalitzar les relacions amb aquest Estat mitjançant els mecanismes disponibles. I en un cas invers, afavorir les relacions amb altres Estats que protegeixen i garanteixen els drets fonamentals.

Pots llegir i esmenar la declaració aquí: https://pad.pirates.cat/declaracio-barcelona

Busquem un nou color corporatiu

S’ha presentat una proposta per a trobar un nou color corporatiu que complementi el color negre oficial del partit, per a marcar una imatge gràfica diferent a la resta de partits. Podeu llegir-la al següent pad: https://pad.pirates.cat/nou-color-accent

Tots els pirates junts aconseguirem tot el que ens proposem! Activa’t per a construir un partit potent!

Deixa'ns un comentari

  • (no el publicarem)