Política de frikis

Ningú dubta que promoure follòdroms és friki, i bé, a molts grups extraparlamentaris ens han posat aquesta etiqueta de forma força injusta. Fem-ne una breu anàlisi:

Partits que han estat al poder, publicant videojocs a on es mata immigrants, d’altres fingint orgasmes (cal estar molt desesperat per a tenir orgasrmes mentre votes), gent que es despulla, super-herois que no arreglen res, activistes en nòmina, community-managers de 9 a 18 de dilluns a divendres, perfils falsos per augmentar el nombre de fans en xarxes socials, webs de partits catalans farcits de gent de fora de Catalunya, etc …

Quina llàstima de país. I aquests ases són qui ens han de governar els propers quatre anys? Si us plau, doneu-me asil a la Polinèsia, que me n’hi vaig de cap!

Vivim en la política dels disbarats. I a més a més ens diuen frikis a nosaltres? La mare del tano!

Vergonya és el que com a ciutadà sento d’aquestes eleccions, vergonya dels mentiders professionals que ens intenten vendre la moto per enèsima vegada, vergonya d’aquells qui fan política-espectacle enlloc de resoldre els problemes de Catalunya, que no en falten!

Mentre ens tractin com una colla de beneits i els continuem votant, no millorarà pas la cosa. Canviar la cara o el color del qui ens xucli la sang serveix de poc, o res. Cap nou o vell salva-pàtries ens traurà del forat on ens han ficat. Ningú no ens alliberarà de franc, toca treballar!

Els Pirates demanem accés al coneixement, transparència total i democràcia directa. Només un friki pot dir friki a una proposta com aquesta, però bé, ja sabem tots quina mena de fauna remena el Parlament.

Aquest 28N no tornem a caure en la trampa, quasi som lliures i podem votar a qui volem, no criticaré que no voteu als Pirates, però si us plau, no voteu als de sempre.

Qui intenta aconseguir resultats diferents repetint contínuament el mateix procediment, no només és ximple, també perd el temps.

27 respostes a “Política de frikis”

 1. Electro Meriadoc on

  Jo formo part de la CORI des de fa quasi 4 anys, i ja estem acostumats a què ens diguin de tot (fins i tot que érem batasunos). Si no ens haguéssim presentat al Parlament, jo votaria el Partit Pirata, perquè crec que junt amb la CORI són els 2 partits més seriosos que es presenten, perquè darrera les propostes “frikis i/o juantxis” s’amaguen els problemes reals de la gent, i això és el que realment els hi fot.

  Amunt, Pirates !!!!

  Respon
 2. siguem seriosses, sisplau on

  ” Ningú dubta que promoure follòdroms és friki ” ???
  Tindre un lloc on follar segur i comode es just i necesari.
  Tambe on pendre un cafe amb llet.
  O on dormir.
  Em semblen drets basics. Lo mateix que les biblioteques sense canon, per exemple. Mantenim museus i esglesies i poliesportius. Es pot fer. Es senzill. Es barat. Crearia llocs de treball. Milloraria la salut publica i privada.
  No hi veig el frikisme enlloc, la vritat.
  Estic dubtant entre el vot Pirata i el de la Cori. Les opcions intra-parlamentaries han caigut massa baix, pel meu gust; i les opcions intra-parlamentaries majoritaries corbachos-masses-camachos hi son submergides fins el coll, elles sí, en el mes enlla del frikisme.

  Respon
  • Com vulguis on

   Tens tot el dret a pensar el que vulguis i a votar a qui vulguis, ningú et pot obligar a res.

   I, si no fos per qui hi ha al número 2 de la llista, potser m’hauria plantejat votar a la CORI.

   Respon
 3. Anón on

  “community-managers de 9 a 18 de dilluns a divendres” Aquesta m’agrada, m’estic fins al monyo d’aquests becaris guays, no només als partits polítics de sempre, sino també a les macroempreses, que molts cops fan vergonya. Ser community-manager és tan glamurós com ser OP al Irc-Hispano.

  Respon
 4. Vicens Jordana on

  Ho sento, malgrat combrego amb la vostra ideologia, i no ting pas una actitut pasiva durant la legisdictadura, crec que el mal es endemic i està En el sistema matéix. No podem cambiar les coses dins d’un sistema electoral pensat per afavorir un tius de politica espectacla que te mes a veure amb el gran hermano esponsoritzat per grans multinacionals, caixes e inmobiliaries, que en el bon trevall d’uns gestors de diner public que haurien de tenir com a objectiu la millora de les nostres vides. El sistema está pensat per que vosaltres no tingueu posiblitats reals de accedir a ell, però si voto, si faig us del sistema, el legitimo, per tant, aquest any, per primera vegada en els 21 anys que fa que voto, no ho faré per ningú.
  Per cert, friki es el que es extrany, diferent, que fa por, si considerem que el normal son els partits de sempre, jo estaria molt orgullos de que em diguesin friki.
  Ser que raunar això que acabo de dir es complexa i llarc ho esplico molt millor en el meu blog.
  http://vicensjordana.wordpress.com/diario/11-del-2010/sabado-13/

  Respon
  • Capità Pirata on

   El gran triomf del sistema ha estat fer-nos creure que no es pot canviar res, que tots els polítics son iguals, que a la gent no li interessa la política. I això és fals! Podem canviar les coses! Tenim dret a fer-ho! Ens ho mereixem!

   Salut i rom,

   Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)