Què és PIRATA.CAT?

Estem rebent milers de noves visites, i desenes de seguidors a les xarxes socials. Mentre donem la benvinguda, us intentem explicar breument què és PIRATA.CAT:

Hem llençat el primer assalt, i no ens rendim. La propera batalla: les eleccions municipals.

Segueix-nos a FacebookTwitter, i actua!

31 respostes a “Què és PIRATA.CAT?”

 1. pinger on

  El que mes em toca els coj*** es que tot i els “bons” resultats, ens estan ignorant totalment a tots els diaris. A partir d’ara dic si al spam a les busties si ens ho podem permetre.

  També em de fer un esforç ben gran a fora de Barcelona, felicitats y moltes gracies a tots els valents que vareu votar fora de Barcelona. 500 per un costat 500 per altre.

  Gracies a tots els pirates de catalunya.

  Respon
 2. Esther on

  Som-hi Pirates! A difondre la bona nova!
  Increible com ignoren els mitjans convencionals al Partit Pirata. Clar, sense ensenyar pit i cuixa i orgasmes varis… És el que té la dignitat!

  Respon
 3. OSCAR on

  Jo m’he implicat directament amb una altra candidatura (des de baix) però he dir que el partit pirata em semblava una de les propostes més rigoroses i necessaries, admiro i respecto el vostre ideari i la vostra forma de treballar. Esperem que la gent reflexioni sobre l’actual política i sigui possible construir una democràcia participativa i transparent. Molts dels més importants pensadors anarquistes consideren que és l’hora d’organitzar l’anarquia i l’actualització a la societat postindustrial i l’organització de l’anarquia porta directament a les propostes del partit pirata. Si hi ha candidatura del partit pirata a les municipals a la meva població espero colaborar-hi activament amb tota la meva capacitat de treball, ja que dubto que des de baix o qualsevol de les organitzacions que l’integren puguin presentar-se aqui a Castelldefels. Sort i a continuar treballant per la democràcia i la cultura lliure.

  Respon

Deixa'ns un comentari

 • (no el publicarem)